Korjauspalvelut kotitalouksille

Yleisimmät korjauspalvelut kotitalouksille ovat erilaisten näkyvyysongelmien selvittelyt, korjaukset ja antennien päivitys HD-lähetysten seuraamiseksi. Antennijärjestelmät tulisi huoltaa säännöllisin väliajoin, jotta järjestelmä kestäisi ja toimisi vuosia eteenpäin.

Huoltotoimenpiteet koskevat myös järjestelmän mekaanisia asennuksia, jotka jäävät yleensä vähemmälle huomiolle kuvan pikselöityessä. – Meiltä saat asiantuntevaa palvelua vuosien kokemuksella.

Meiltä saat myös UHF- ja VHF-antennit sekä antennivahvistimet, kiinnikkeet lukuisiin erilaisiin kohteisiin ja luonnollisesti sen tärkeimmän: parhaimman kuvan vastaanottimeesi.Annamme ohjeita arjen erilaisiin TV-kuvaan liittyviin ongelmatilanteisiin.

Yrityksemme tarjoaa lisäksi vanhojen antennimastojen ja satelliittiantennien purkutöitä. Jätteet hävitämme ja kierätämme asiallisesti.

Tutustu teräväpiirto HD "Usein kysyttyä" -aiheeseen YLE:n sivuilla ja esimerkiksi osoitteessa: https://www.dna.fi/tuki-antennikoti. Pientaloantenneista tietoa mm. sivustoilla: 
http://www.sant.fi/index.php?k=14190 https://www.viestintavirasto.fi/tvradio/jakelujavastaanotto/antenni-tv.html

Korjauspalvelut kotitalouksille

Yleisimmät korjauspalvelut kotitalouksille ovat erilaisten näkyvyysongelmien selvittelyt, korjaukset ja antennien päivitys HD-lähetysten seuraamiseksi.

Antennijärjestelmät tulisi huoltaa säännöllisin väliajoin, jotta järjestelmä kestäisi ja toimisi vuosia eteenpäin. Huoltotoimenpiteet koskevat myös järjestelmän mekaanisia asennuksia, jotka jäävät yleensä vähemmälle huomiolle kuvan pikselöityessä. – Meiltä saat asiantuntevaa palvelua vuosien kokemuksella.

Yrityksemme tarjoaa myös vanhojen antennimastojen ja satelliittiantennien purkutöitä. Jätteet hävitämme ja kierätämme asiallisesti.
Meiltä saat myös UHF- ja VHF-antennit sekä antennivahvistimet, kiinnikkeet lukuisiin erilaisiin kohteisiin ja luonnollisesti sen tärkeimmän: terävän kuvan vastaanottimeesi. Annamme ohjeita arjen erilaisiin TV-kuvaan liittyviin ongelmatilanteisiin.

Tutustu teräväpiirto HD "Usein kysyttyä" -aiheeseen YLE:n sivuilla ja esimerkiksi osoitteessa: https://www.dna.fi/tuki-antennikoti. Pientaloantenneista tietoa mm. sivustoilla:
http://www.sant.fi/index.php?k=14190 https://www.viestintavirasto.fi/tvradio/jakelujavastaanotto/antenni-tv.html

Vastaanottava antennijärjestelmä ja näkyvyysongelmat

Yleisimmät ongelmat liittyvät vastaanottavaan antennilaitteistoon, mikä johtaa TV-kuvan pikselöintiin. Syynä tähän voi olla alitehoinen tai vanha antennijärjestelmä. Myös kolmannen osapuolen tai palveluntarjoajan taajuudet voivat aiheuttaa joskus ongelmia.

Yleensä tämän tyyppiset ongelmat aiheuttavat paljon haasteita, jotka eivät kotikonstein ratkea vaan vaativat alan asiantuntijan paikalle. Joskus tilanne saattaa johtaa antennien uudelleen sijoitteluun haastavissa paikoissa.

Viisi neuvoa, kuinka toimia kuvan alkaessa pikselöidä

1. NEUVO
Älä osta heti uutta televisiota, nykyinen televisiosi saattaa olla vielä kunnossa. Lisäksi tarkista antenniesi kunto ja löytyykö sinulta tarvittavat antennit.
2. NEUVO
Tarkista television välijohdot ja kokeille uutta johtoa.
3. NEUVO
Tarkista että vahvistin tai virtalähde on päällä.
4. NEUVO
Älä koske teletilan kytkentöihin.
5. NEUVO
Tilaa ammattimies paikalle katsomaan, mikä on vikana.
Antennijärjestelmän korjauspalvelut kotitalouksille
Esimerkki, mitä tapahtuu, kun antennijärjestelmää ei huolleta.
korjauspalvelut kotitalouksille
Esimerkki, antennijärjestelmän läpiviennit kaipaavat korjausta.
Call Now ButtonSoita nyt!