Antennien vianetsintä- ja korjauspalvelut taloyhtiöille

Korjauspalvelut taloyhtiöille ja yrityksille perustuvat Antennihuolto H. Hämmäläisen vankkaan asiantuntemukseen, kokemukseen ja pitkään yhteistyöhön taloyhtiöiden, isännöitsijätoimistojen, yritysten sekä muiden organisaatioiden kanssa.

Yrityksemme tarjoaa myös vanhojen antennimastojen ja satelliittiantennien purkutöitä. Jätteet hävitämme ja kierätämme asiallisesti.
Yleisiä korjaustilanteita ovat esimerkiksi erilaiset näkyvyysongelmat, verkon toimintahäiriöt sekä antenniverkon kuntotutkimuksessa havaitut seikat. Ota yhteyttä ja kerro tilanteesta. Me palvelemme! 

Antennien vianetsintä- ja korjauspalvelut asiantuntijalta

Antennihuolto H. Hämäläisen korjauspalvelut taloyhtiöille ja yrityksille perustuvat asiantuntemukseen ja pitkään yhteistyöhön taloyhtiöiden, yritysten sekä muiden organisaatioiden kanssa.

Yrityksemme tarjoaa myös vanhojen antennimastojen ja satelliittiantennien purkutöitä. Jätteet hävitämme ja kierätämme asiallisesti.
Yleisiä vian etsintä tai korjaustilanteita ovat esimerkiksi erilaiset näkyvyysongelmat, verkon toimintahäiriöt sekä antenniverkon kuntotutkimuksessa havaitut seikat. Ota yhteyttä ja kerro tilanteesta. Me palvelemme! 
antenniasennus kotitalouksille H. Hämäläiseltä
Tv-kuva pätkii? 
Turvaa taloyhtiön antenniverkkojen toiminta, tv-elämykset ja kuvan laatu.

Pienienkään vikojen tai haittojen sietäminen ei ole tarpeellista. Asukkaiden yksittäiset yhteydenotot ja korjauspyynnöt jäävät väliin, kun otat heti yhteyttä asiantuntijoihimme.

Hoidamme tv-kuvan kuntoon ja asukkaat tyytyväisiksi!
antennialan korjauspalvelut taloyhtiöille
Asennuspalvelut
Asennuspalveluihimme kuuluvat antennijärjestelmien suunnittelu, asennus ja huolto. Myös pienimuotoisemmat antennityöt hoituvat. 

Teemme töidemme pohjaksi tarvittaessa myös taloyhtiön antennijärjestelmien ja kuntotutkimuksia. Se antaa tutkittua tietoa paitsi antenniverkon kunnosta myös palvelujen välityskyvystä. – Olemme Antenni- ja satelliittiliito SANT ry:n jäsen.

Uudiskohde tai saneeraus?
Ota antennien asiantuntija mukaan jo suunnitteluvaiheessa!

Taloyhtiön antenniverkko toimivaksi. Antenniverkon kuntotutkimus.

taloverkon tarvekartoitus
Kartoitamme taloverkon mahdollistamat palvelut ja esitämme ratkaisuja havaittuihin ongelmiin. Täsmennämme halutut palvelut, jotta sovittu kunnostustaso voidaan saavuttaa. Asukaspalautekysely on hyvä tehdä tarvekartoituksen yhteydessä yhteistyössä.
taloverkon kuntotutkimus
Taloverkon kuntotutkimuksessa käytetään silmämääräisen arvioinnin lisäksi myös erilaisia mittauksia ja testauksia; Antennijärjestelmän laitteistojen ja -rakenneosien tekninen käyttöikä arvioidaan ja järjestel- mätoiminnot testataan. Kuntotukimus antaa tietoa antenniverkon kunnosta ja mahdollisuuksista.
RAPORTTI JA TOIMINTASUUNNITELMA
Kuntotutkimuksen tulokset esitetään kuntotutkimusraportissa. Sitä on hyvä hyödyntää yhdenmukaisten tarjouspyyntöjen teossa ja liittää se mukaan esimerkiksi taloyhtiön kuntoarvioon, jota päivitetään muiden kiinteistöön liittyvien kuntotutkimusten myötä.   
Call Now ButtonSoita nyt!